LEGO 2K Drive

STEENGEVECHT EN RANKED MULTIPLAYER

Est. Read Time2 minutes, 59 seconds
Probeer nu de Steengevecht en Ranked Multiplayer online modi!

Samen met de Season 2 update is de multiplayer van LEGO® 2K Drive in een hogere versnelling gegaan! Gevechten met voertuigen en unieke zones wachten op je in de nieuwe multiplayer modus Steengevecht, en je kunt nu voor glorie gaan in Ranked multiplayer en beloningen verdienen!

Hier is het volledige overzicht van deze twee nieuwe toevoegingen, die je nu kunt gaan spelen! Knal je tegenstanders aan flarden in Steengevecht en laat die andere coureurs zien wat je kunt terwijl je de Ranked-ladders beklimt!

MAAK KENNIS MET STEENGEVECHT

We gaan knokken! Test je vaardigheden in teamgevechten met Steengevecht, een 3 vs 3 online multiplayer modus* die ook in 1 vs 1 lokaal splitscreen kan worden gespeeld. Bereid je voor op confrontaties van het Rode Team tegen het Blauwe Team, waarbij elke ronde een paar minuten duurt en je elke keer dat je een voertuig van de tegenstander vernielt een punt scoort. Het team dat als eerste 10 punten heeft gescoord (of de meeste punten heeft als de tijd om is) wint de ronde, en het team dat twee rondes wint krijgt alle eer!

STEENGEVECHT ZONES

Steengevecht-wedstrijden vinden plaats in unieke zones vol vernietigende Power-Ups, kriskras door elkaar lopende paden en obstakels die je in je voordeel kunt gebruiken. Verander de auto's van je tegenstanders in ruimtestof in het maanlandschap van To The Moon, spring over lavaputten in de verraderlijke mijnen van Frontier Face-Off en scheur over ondergrondse meren en ondergrondse kastelen in Cavern Clash!

STEENGEVECHT POWER-UPS

In Steengevecht vind je een selectie LEGO 2K Drive Power-Ups voor de aanval, waaronder mijnen, fruitkanonnen, EMP's en Web Crashers. Steengevecht geeft je ook de mogelijkheid om Triple Rockets te gebruiken, waarmee je drie raketten krijgt die semi-automatisch vuren die geen doelzoekende eigenschappen hebben, en Repulsor, een supersterke energiestoot die werkt als een opgevoerde EMP. Probeer je tegenstanders te raken, terwijl je met hoge snelheden rijdt en inkomend geschut ontwijkt!

RANKED MULTIPLAYER ONLINE MODI

Klaar om je vaardigheden te testen tegen de beste spelers van Steenlandië? Ranked, dat samen met Drive Pass Season 2 wordt gelanceerd, is een toevoeging aan de Met iedereen spelen online multiplayer modi*. De Race- en Steengevecht-modi maken Ranked-wedstrijden mogelijk en je kunt hiervoor in een groep van maximaal drie spelers in de rij staan! De Ranked klassementen worden gereset aan het einde van elke Heat van twee weken, met zes Heats in elk nieuw Season. Alle Ranked-races maken gebruik van klasse A-voertuigen, dus je moet het beste van jezelf geven als je de hoogste podiumplaats wilt veroveren.

RANKED BELONINGEN

Naast het recht om op te scheppen, kun je extra beloningen verdienen door de ladders van elke Heat en Season te beklimmen in Ranked multiplayer! Als je een Ranked-wedstrijd voltooit, stijgt je totaal aantal Ranked Points (RP) altijd, met RP-verhogingen op basis van je plaats in een race of winst/verlies in Steengevecht. Afhankelijk van je plaats in de Ranked League aan het einde van elke Heat verdien je steeds meer SteenCenten en Drive Pass XP–plus een nieuw item voor je verzameling als je de hoogste rang hebt bereikt!

RANKED LEAGUES

Er zijn zeven Ranked Leagues die je in elke Heat kunt doorlopen terwijl je RP verdient, van het nederige begin van Bronze tot Silver, Gold, Diamond, Platinum, Champion en uiteindelijk de legendarische LEGO Maniac-rang. Omdat je nooit RP verliest tot de reset aan het einde van elke 14-daagse Heat, kunnen fanatieke coureurs continu vooruitgang boeken in hun Ranked League zonder bang te hoeven zijn dat ze terugvallen. Je kunt voor elke modus in de Ranked multiplayer in een aparte Ranked League eindigen, waarbij je beste plaats meetelt voor je grote beloningen aan het einde van de Heat, plus kleinere bonussen voor je Ranked League-positie in andere modi!

*Basisgame, 2K-account en internetverbinding zijn vereist. Online spelen op console vereist een betaald abonnement.

©2023 Take-Two Interactive Software, Inc. 2K en het 2K logo zijn handelsmerken van Take-Two Interactive Software, Inc. LEGO, het LEGO logo, de Steen en Nop-configuratie en het Minifiguur zijn handelsmerken en/of auteursrechten van de LEGO Group. ©2023 De LEGO Group. Alle andere merken en handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.