LEGO 2K Drive

DRIVE PASS SEIZOEN 1

Est. Read Time4 minutes, 6 seconds

Drive Pass Seizoen 1 is NU verkrijgbaar!

Speel 100 levels van seizoen 1 uit en verdien 21 gratis beloningen en ontdek gloednieuwe gratis uitdagingen door heel Steenlandië!

Koop de Premium Drive Pass voor Seizoen 1 en ontgrendel de mogelijkheid om in totaal 101 Premium beloningen te verdienen, inclusief: 10 voertuigen (zoals de Dodge Charger R/T uit 1970 en Nissan Skyline GT-R), 10 coureurs, 6 flairs, 26 steenpakketten, 8 geluiden, 26 stickers en meer! De Premium Drive Pass voor Seizoen 1 is inbegrepen bij de Jaar 1 Drive Pass* en is ook afzonderlijk te koop.

Als je de gratis versie van een seizoen speelt en je besluit om te upgraden naar de Premium Drive Pass, dan ontgrendel je automatisch alle Premium beloningen die je hebt verdiend, op basis van je huidige level!

WE INTRODUCEREN DE DODGE CHARGER EN NISSAN SKYLINE

Voel je je snel? Speel door de Premium Drive Pass voor Seizoen 1 en voeg twee iconische voertuigen toe aan je collectie: de Dodge Charger R/T uit 1970 (level 100) en de Nissan Skyline GT-R (level 6)! Ervaar de brute kracht van klassieke muscle cars met de Dodge Charger R/T en drift moeiteloos in de strakke Nissan Skyline GT-R. Voeg beide voertuigen toe aan je collectie en kom in stijl opdagen bij je volgende quarter-mile race.

ONTMOET STEENLANDIË'S SNELLE TEAM

Er is een nieuwe groep in optocht... We introduceren Steenlandië's Snelle Team. De gezusters Rita en Lita Malachi zijn pro's achter het stuur, gesteund door hun coureur Doug en monteur Ronnie (aka CoNfL8t). Ontmoet ze tijdens de uitdagingen en - als je in het  bezit bent van de Premium Drive Pass voor Seizoen 1 - dan kun je zelfs Steenlandië's Snelle Team toevoegen aan je collectie met Minifiguur coureurs!

DOE NIEUWE UITDAGINGEN

Met de introductie van Drive Pass Seizoen 1, kun je toegevoegde uitdagingen ontdekken in alle biomen van Steenlandië! Worstel je door een moeilijke hindernisbaan, schiet door explosieve achtervolgingen op hoge snelheid, navigeer behendig over gevaarlijke platforms en meer!

SEIZOENEN HEBBEN GEEN TIJDSLIMIET

LEGO 2K Drive seizoenen hebben geen tijdslimiet, dus je kunt ieder seizoen spelen op je eigen tempo.

* Drive Pass beloningen moeten worden ontgrendeld via gameplay. Premium beloningen zijn alleen beschikbaar als onderdeel van de betaalde Premium Drive Pass. Seizoen 1 van de Premium Drive Pass is beschikbaar als losse aankoop en als onderdeel van de Jaar 1 Drive Pass. De Jaar 1 Drive Pass is inbegrepen in de Awesome Edition en Awesome Rivals Edition en is beschikbaar als losse aankoop. Basis game, internetverbinding en 2K-account vereist. 

©2023 Take-Two Interactive Software, Inc. 2K en het 2K logo zijn handelsmerken van Take-Two Interactive Software, Inc. LEGO, het LEGO logo, de Brick en Knob configuratie en het Minifiguur zijn handelsmerken en/of copyrights van de LEGO Group. ©2023 De LEGO Group. Fast & Furious Franchise © 2023 Universal City Studios LLC. Alle rechten voorbehouden. Dodge en gerelateerde logo's, voertuig modelnamen en handelsimago zijn handelsmerken van FCA US LLC en worden gebruikt onder licentie van Take-Two Interactive, Inc. ©2023 FCA US LLC. Nissan Motor Co., Ltd. handelsmerken, designs, copyrights en/of andere intellectuele eigendomsrechten worden onder licentie gebruikt. Alle andere merken en handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.