LEGO 2K Drive

Drive Pass Seizoen 3

Est. Read Time2 minutes, 15 seconds
Speel 100 niveaus van Drive Pass Seizoen 3 om 23 gratis beloningen te verdienen, waaronder: 4 voertuigen, 5 steenpakketten, 5 coureurs en meer!

Drive Pass Seizoen 3 is NU verkrijgbaar!

Speel 100 niveaus van Drive Pass Seizoen 3 om 23 gratis beloningen te verdienen, waaronder: 4 voertuigen, 5 steenpakketten, 5 coureurs en meer!* Samen met Drive Pass Seizoen 3 bevat de nieuwste update van LEGO® 2K Drive nieuwe manieren om te spelen en beloningen te verdienen!

Met de Premium Drive Pass Seizoen 3 kun je in totaal 99 premiumbeloningen verdienen, waaronder: 9 voertuigen, 25 steenpakketten, 10 coureurs, 6 flairs, 8 geluiden, 26 stickers en meer!

Vergeet niet naar het Drive Pass-menu te gaan en Seizoen 3 te selecteren om verder te komen en deze nieuwe beloningen te verdienen!

Als je de gratis versie van Seizoen 3 speelt en je besluit om te upgraden naar de Premium versie van Drive Pass Seizoen 3, dan ontgrendel je automatisch alle Premium beloningen die je hebt verdiend op basis van je huidige level!

VERDIEN NIEUWE BELONINGEN

Drive Pass Seizoen 3 zit boordevol gratis en premium beloningen om je creativiteit te prikkelen en je te onderscheiden van andere racers! De gratis voertuigen in Seizoen 3 zijn onder andere een stuk kaas op vier wielen en een grote vrachtwagen die niet zou misstaan in een post-apocalyptische woestenij!

SPEEL DE SEIZOENEN IN JE EIGEN TEMPO

De LEGO 2K Drive Seizoenen hebben geen tijdslimiet, dus je kunt elk seizoen in je eigen tempo spelen!

De Premium Drive Pass voor Seizoen 3 is inbegrepen bij de Jaar 1 Drive Pass* en is ook los verkrijgbaar.

VERSNEL JE VOORTGANG MET TIMED TASKS

De nieuw toegevoegde Timed Tasks helpen je nog sneller beloningen te verdienen dankzij een grote hoeveelheid dagelijkse en wekelijkse doelen die je kunt voltooien om extra SteenCenten en bonus Drive Pass XP te bemachtigen. Let op: je moet online spelen om toegang te krijgen tot Timed Tasks en ze te voltooien.**

NIEUWE MANIEREN OM TE SPELEN

Pas de regels aan naar jouw smaak met de aangepaste spelregels die nu beschikbaar zijn in de multiplayer van Met vrienden spelen, waaronder Gedeelde wereld, Race en Steengevecht!** Met een enorm aantal variabelen die je kunt aanpassen, kun je allerlei spannende aangepaste spelregelcombinaties maken.

Daarnaast kun je met de onlangs toegevoegde Reverse Races bepaalde circuits achteruit rijden en bevat de Garage nu een Part Locator-tool waarmee je specifieke Brick-types kunt zoeken via hun respectieve ID-nummers.

* Drive Pass-beloningen moeten worden ontgrendeld tijdens het spelen. Premium beloningen zijn alleen beschikbaar als onderdeel van de betaalde Premium Drive Pass. Seizoen 3 van de Premium Drive Pass is los verkrijgbaar en inbegrepen bij de Jaar 1 Drive Pass. De Jaar 1 Drive Pass is inbegrepen bij de Awesome editie en Awesome Rivals editie en is los verkrijgbaar. Basisspel, internetverbinding en 2K-account zijn vereist.

** Crossplay is niet beschikbaar op Nintendo Switch. Basisgame, internetverbinding en 2K-account zijn vereist. Online spelen op console vereist een betaald abonnement.

©2023 Take-Two Interactive Software, Inc. 2K en het 2K logo zijn handelsmerken van Take-Two Interactive Software, Inc. LEGO, het LEGO logo, de Steen en Nop-configuratie en het Minifiguur zijn handelsmerken en/of auteursrechten van de LEGO Group. ©2023 De LEGO Group. Alle andere merken en handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.