LEGO 2K Drive

Pagina Drive Pass Seizoen 2

Est. Read Time5 minutes, 29 seconds

Drive Pass Seizoen 2, verkrijgbaar vanaf 13 september!

Speel 100 niveaus van Drive Pass Seizoen 2 om 22 gratis beloningen te verdienen, waaronder: 3 Voertuigen, 5 Steenpakketten, 5 Coureurs en meer! Mis ook de laatste multiplayer uitbreidingen niet die voor iedereen gratis zijn*: de Steengevechtsmodus en Ranked-spel!

Met de Premium Drive Pass Seizoen 2 kun je in totaal 103 Premium beloningen verdienen, waaronder: 11 Voertuigen, 27 Steenpakketten, 10 Coureurs, 6 Flairs, 8 Geluiden, 26 Stickers en meer!

Vergeet niet naar het Drive Pass-menu te gaan en Seizoen 2 te selecteren om verder te komen en deze nieuwe beloningen te verdienen!

Als je de gratis versie van Seizoen 2 speelt en je besluit om te upgraden naar de Premium versie van Drive Pass Seizoen 2, dan ontgrendel je automatisch alle Premium beloningen die je hebt verdiend op basis van je huidige level!

VERDIEN SPEELSE, NIEUWE BELONINGEN

VERDIEN SPEELSE, NIEUWE BELONINGEN

Of je nu deelneemt aan de voertuiggevechten van Steengevecht of dat je gewoon rondrijdt in Steenlandië: door Drive Pass Seizoen 2 te doorlopen, kun je leuke, maffe beloningen verdienen voor je verzameling. Met creaties geïnspireerd door het LEGO City Design Team, omvatten de nieuwe beloningen eigenzinnige wezens zoals een blokkerige lama en een waterbestendige eenhoorn in de vorm van een zwemband, een bestuurbare bank, een nieuwsbusje dat vast en zeker beeldmateriaal verzamelt voor het  Geweldig Nieuws Netwerk en nog veel meer!

SPEEL DE SEIZOENEN IN JE EIGEN TEMPO

De LEGO 2K Drive Seizoenen hebben geen tijdslimiet, dus je kunt elk seizoen in je eigen tempo spelen!

De Premium Drive Pass voor Seizoen 2 is inbegrepen bij de Jaar 1 Drive Pass** en is ook los verkrijgbaar.

Daarnaast zijn er, als onderdeel van de lancering van Seizoen 2, een aantal spannende updates voor LEGO 2K Drive.

STEENGEVECHT

Laten we knokken! Steengevecht maakt deel uit van de Seizoen 2-update en is een unieke minigame die als gratis uitbreiding wordt geïntroduceerd. Het is een multiplayermodus voor teams, die online* of in een lokaal splitscreen kan worden gespeeld. Je doet mee met het Rode of Blauwe team in dit 3 tegen 3 gevecht, waarbij elke ronde een paar minuten duurt. Telkens als je een voertuig van de tegenstander vernielt, scoor je een punt. Het team dat als eerste 10 punten scoort of de meeste punten heeft als de tijd om is, wint de ronde en het team dat twee rondes wint, mag met de eer strijken. Ga de strijd aan met andere coureurs in afgesloten zones vol destructieve Power-Ups en doe je best om de voertuigen van je tegenstander te veranderen in stapels losse bakstenen, terwijl je behendig ronddraait om het inkomende vuur te ontwijken! Let op: in lokaal splitscreen is Steengevecht beperkt tot 1 tegen 1 gevechten.

RANKED MULTIPLAYER ONLINE MODI

Waarom zou je, als onderdeel van Drive Pass Seizoen 2, je vaardigheden niet eens testen tegen de allerbeste spelers van Steenlandië? Ranked is een uitbreiding op de online multiplayermodi Met iedereen spelen*. De modi Race en Steengevecht maken Ranked-wedstrijden mogelijk en je kunt hiervoor in een groep van maximaal drie spelers in de rij staan! De Ranked-klassementen worden aan het einde van elke Heat van twee weken gereset, met zes Heats in elk Seizoen. Alle Ranked-races maken gebruik van klasse A-voertuigen, dus je moet de allerbeste zijn. In elke nieuwe Heat zijn er zeven Ranked Leagues waar je jezelf doorheen kunt werken terwijl je RP verdient, van een bescheiden begin in Brons tot het legendarische LEGO Maniac-positie. Afhankelijk van de positie die je aan het einde van elke Heat in de Ranked League inneemt, verdien je steeds meer SteenCenten en Drive Pass XP**-plus een nieuw item voor je verzameling als je de LEGO Maniac-positie weet te bereiken!

*Basisgame, 2K-account en internetverbinding zijn vereist. Voor online spelen op consoles is een betaald abonnement vereist.

**Drive Pass-beloningen moeten worden ontgrendeld tijdens het spelen. Premium beloningen zijn alleen beschikbaar als onderdeel van de betaalde Premium Drive Pass. Seizoen 2 van de Premium Drive Pass is los verkrijgbaar en inbegrepen bij de Jaar 1 Drive Pass. De Jaar 1 Drive Pass is inbegrepen bij de Awesome Edition en Awesome Rivals Edition en is los verkrijgbaar. Basisspel, internetverbinding en 2K-account zijn vereist.

©2023 Take-Two Interactive Software, Inc. 2K and the 2K logo are trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. LEGO, the LEGO logo, the Brick and Knob configuration and the Minifigure are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. ©2023 The LEGO Group. All other marks and trademarks are the property of their respective owners. All rights reserved.